I wrote this
-
I wrote basically what im feeling rn in japanese.
ゆっくり死んでいく感じです。私の魂は空です。痛みしか感じません。人生のすべてが崩壊しています。何も問題にならないようで、私が一生懸命働いてきたすべてが無駄になります。すべてを終わらせたい気分です。感じている痛みを止めることはできません。痛み、悲しみ、怒り、憂鬱など、毎日、感じていることすべてを詰め込まなければなりません。誰も理解してくれないし、これ以上長く続けることはできない。もし私が来るのをやめたら、私は地獄にいるでしょう。私は本当にもうここにいたくないだけで、誰も気にしていないようです... 他の誰かがこのように感じていますか?
-
私は日本語で話す方法を知りません。しかし、私が知っているのは、私があなたを感じているということです.私は失われたと感じます。案内なし。 1人。誰にも言いたくないからずっと隠してきた
-
@jaredmlg 同じ。私はこれを維持することはできません.
-
wooooaaaahhhh i have no idea what that says. lol. sorry i dont speak Japanese. :D .
-
wooooaaaahhhh i have no idea what that says. lol. sorry i dont speak Japanese. :D .
@Felixa-Lee same XD
-
I wrote basically what im feeling rn in japanese.
ゆっくり死んでいく感じです。私の魂は空です。痛みしか感じません。人生のすべてが崩壊しています。何も問題にならないようで、私が一生懸命働いてきたすべてが無駄になります。すべてを終わらせたい気分です。感じている痛みを止めることはできません。痛み、悲しみ、怒り、憂鬱など、毎日、感じていることすべてを詰め込まなければなりません。誰も理解してくれないし、これ以上長く続けることはできない。もし私が来るのをやめたら、私は地獄にいるでしょう。私は本当にもうここにいたくないだけで、誰も気にしていないようです... 他の誰かがこのように感じていますか?
@AwesomeKoala89 i understand how you feel :( i hope you feel better. i think it's amazing how you wrote it (although i need help from google translate since i don't know very many kanji) it really resonated with me. I hope you can overcome these feelings of sadness and depression, i know you can ♡
-
kk, im sorry for everything, im leaving this world now, i know it will work so, goodbye, you will always be my best friend.
-
@AwesomeKoala89 it says Nintendo switch 2 is coming out in 2024
-
@AwesomeKoala89 it says Nintendo switch 2 is coming out in 2024
@mumbojumbo SWEET. I've been waiting on the release date for the next nintendo console. Lol just messing around